Digitaal samenwerken – digitale werkplek

De digitale transformatie draait om veel meer dan alleen technologie. In een wereld die meer en meer digitaliseert, maakt de manier waarop u werkt binnen uw organisatie het verschil. Tobijn bouwt met u aan een digitale werkplek die uw medewerkers in staat stelt om innovatief en wendbaar te werken.

 

We zorgen voor toegang tot alle soorten informatie, documenten en bedrijfsprocessen, waar dan ook. U kunt projecten beheren, communiceren via Skype, taken monitoren, documenten delen met collega’s, klanten en leveranciers. Waar en wanneer u maar wilt.

 

Investeren in een digitale werkplek rendeert het best als u de juiste software optimaal gebruikt. Daarom zetten we bij Tobijn volledig in op de betrokkenheid en opleiding van uw werknemers.

Waarom werken aan een digitale werkplek?

Kennisuitwisseling:

Werknemers die hun werk delen, zijn een waardevolle bron van kennis en informatie voor de hele organisatie; bovendien gaat er geen nuttige informatie verloren als alle know-how wordt vastgelegd en gecentraliseerd

Meer betrokkenheid door zelforganiserende netwerken:

Uw medewerkers krijgen meer gedaan door zelf netwerken te vormen; zelforganiserende teams voelen zich meer betrokken en gemotiveerd en beheren het werk in groep

Gebruiker staat centraal

Altijd en overal werken op elk apparaat

Sneller communiceren en efficiënter samenwerken

De productiviteit verhoogt

Toekomstbestendige werkplek in de cloud

U wilt voor uw organisatie een digitale werkplek realiseren?

De nieuwe manier van werken vraagt om een slimme, toekomstbestendige werkplek. Medewerkers verlangen naar meer flexibiliteit en vrijheid. U wilt simpelweg altijd en overal en op elk apparaat kunnen werken: thuis, bij de klant of onderweg. En dan wilt u zich geen zorgen maken over de performantie of veiligheid.

U wilt voor uw organisatie een digitale werkplek realiseren?

Laat het ons weten! We geven u advies en inspiratie of bouwen mee aan uw organisatie, we bekijken samen wat mogelijk is.  Samenwerken? Neem contact op met Tobijn.