Wij zijn specialisten in
SharePoint en Office 365.

Op basis van deze technologieën helpen we uw interne processen te digitaliseren, werken we mee aan uw moderne digitale werkplek waar medewerkers efficiënter samenwerken en ondersteunen we u bij het beheer van uw kantoor in de cloud.

Onze visie

Sinds het begin van de informatierevolutie evolueren we naar een samenleving waar mens en machine altijd verbonden zijn met hun omgeving. De impact die deze veranderingen op het dagelijks leven hebben zijn gigantisch en de kloof tussen wie streeft om het volle potentieel hiervan te benutten en diegene die dit niet doen worden alsmaar groter.

 

In de bedrijfswereld, waar door bikkelharde concurrentie en competitiviteit bedrijven worden gedwongen om aan een steeds sneller tempo te innoveren, wordt dit effect verder uitvergroot.

 

Het rijtje aan nieuwe technologieën dikt sneller aan dan bedrijven deze kunnen implementeren.  In een wereld waar alles gedigitaliseerd wordt is het bedrijf zelden nog diegene die leidt, maar de klant. Deze heeft oneindig veel keuze. U kunt u hier als organisatie niet voor verbergen. U moet de klant volledig centraal zetten.  

 

Vanuit deze visie ontstaat de missie van Tobijn.

Onze missie

Tobijn is als digitale partner 100% gefocust op het success van zijn klanten. We streven ernaar om voor kleine, middelgrote en groeiende bedrijven alle technische en praktische uitdagingen omtrent SharePoint en Office 365 te beheren en ondersteunen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun bedrijfsvoering, dienst of product.

Op deze manier willen we onze klanten ondersteunen in hun groei en ontwikkeling op weg naar de meest efficiënte versie van zichzelf.

Onze partners

Meer weten?

Ontdek ons aanbod hier op deze website of maak een afspraak.

We helpen u graag verder.