Document- en contentmanagement

Elke onderneming wordt geconfronteerd met een toevloed aan informatie, elke kleine of grote organisatie worstelt met de hoeveelheid informatie die dagelijks worden gecreëerd in alle afdelingen van uw onderneming: documenten, e-mails, databases, foto’s, video’s, webpagina’s …  Deze informatie wordt vaak opgeslagen op diverse plaatsen zoals file servers, lokale harddisks en zelfs USB-sticks bij werknemers.

 

Door het slim beheren van deze informatie kunt u de efficiëntie en productiviteit in uw bedrijf gevoelig verhogen, de informatiestromen optimaliseren en de levenscyclus van de informatie stroomlijnen in uw bedrijf of organisatie: van het vastleggen en beheren tot het distribueren en archiveren door middel van het elimineren van papier en het verbeteren van de zichtbaarheid van content waardoor alle werknemers op het juiste moment bij de juiste content kunnen. Wij brengen samen met u de kennisstromen naar een hoger niveau.

Tobijn bouwt oplossingen voor document- en contentmanagement op SharePoint en Teams. Documentbeheer pakt u best doordacht aan. Begin vanuit een diepgaand inzicht in hoe u vandaag informatie creëert en bewaart en stel uzelf de vraag op welke vlakken u efficiënter wilt werken. Tobijn begeleidt u in dit proces en bouwt SharePoint-oplossingen die rekening houden met uw behoeftes en prioriteiten. Zo komt u tot een gestructureerd documentenbeheer met een zichtbare impact op de dagelijkse werking van uw organisatie.

Het managen van bedrijfskritische documenten en andere content is één van de belangrijkste uitdagingen voor de moderne organisatie.

De voordelen van digitaal documentmanagement: 

Verbeterde onderlinge samenwerking

Medewerkers hebben altijd de juiste versie beschikbaar op kantoor, thuis of onderweg

Wijzigingen worden onmiddellijk overal doorgevoerd, zo werkt nooit meer iemand met een oude versie

Efficiënt zoeken

Documenten delen

Live samenwerken op documenten

Enterprise Content Management en integratie

Data uit ERP-, CRM- en andere systemen gecombineerd opslaan en gebruiken met ongestructureerde data als Office-documenten en e-mail; dossiers beheren doet u voortaan in één gemakkelijk te gebruiken systeem

Compliance management

Geïnteresseerd in ons verhaal over document- en contentmanagement?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.