Technologieën

Ons arsenaal

0ffice 365

Een gebruiksvriendelijk systeem

Microsoft Office 365 is is een clouddienst met de populairste productiviteits- en samenwerkingsprogramma’s van Microsoft die u al kent.: Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint. Daarnaast is Office 365 een gebruiksvriendelijk systeem voor online e-mail, samenwerken en documenten: u hebt altijd en overal toegang tot e-mail en documenten en u werkt gemakkelijk samen met collega’s en partners.

 

Office 365 bestaat uit verschillende hoofdcomponenten: Office voor apparaten en online, Exchange Online voor email, Sharepoint Online voor samenwerken en documenten en Skype for Business voor communicatie en aanwezigheid. Daarnaast zijn er nog mooie extra apps zoals OneDrive, Teams en Planner. Samen vormen ze een functionele en gebruiksvriendelijke suite.

Uw Office overal bij de hand

Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Daarnaast hoeft u zich in Office 365 geen zorgen te maken over IT: uw services zijn altijd beschikbaar en up-to-date. U krijgt een financiële garantie van 99,9% beschikbaarheid.

Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Daarnaast hoeft u zich in Office 365 geen zorgen te maken over IT: uw services zijn altijd beschikbaar en up-to-date. U krijgt een financiële garantie van 99,9% beschikbaarheid.

Zo kunt u met Office 365:

Communiceren met klanten en collega's via e-mail, chat, sociale netwerken en videovergaderingen

Uw bestanden veilig online opslaan en delen, ook met mensen buiten uw bedrijf

Agenda’s delen en online samenwerken in team

U gebruikt uw applicaties waar u maar wilt, de instapkosten zijn laag en u ontlast uw IT-afdeling met dagdagelijkse serveradministratie. Verder is een optimale samenwerking mogelijk  via geïntegreerde services en applicaties, uw  bedrijfsomgeving kan perfect meegroeien met het bedrijf.

Nog meer voordelen met Office 365:

Bespaar:

Geen hoge kosten om een hard- en software architectuur op te zetten of te upgraden; de kost voor de Microsoft Office 365-licenties zit vervat in uw abonnement; u betaalt via een flexibel abonnementssysteem, per gebruiker per maand.

Efficiënt samenwerken:

Gedeelde documenten en agenda’s, taken toewijzen, chat en online vergaderingen, waardoor u efficiënt samenwerkt met zowel collega's als klanten

Altijd up-to-date:

Office 365 is altijd beschikbaar en beschikt over de nieuwste functies

Veilig:

De ingebouwde beveiliging beschermt u tegen malware en zorgt er mee voor de invulling van enkele verplichtingen met betrekking tot GDPR; de back-up van uw data wordt de klok rond opgevolgd

Office 365 geeft u een brede waaier aan functionaliteiten en het is dan ook niet eenvoudig om een pakket op maat samen te stellen en te kiezen. Als ervaren partner voor Office 365 nemen wij deze complexe denkproef over en begeleiden wij u om een volledige strategie uit te bouwen rond de perfecte Office 365. Wij vertalen uw functionele noden naar de juiste Office 365-services en u krijgt correcte begeleiding, user adoption, change-management en training op maat.

Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Daarnaast hoeft u zich in Office 365 geen zorgen te maken over IT: uw services zijn altijd beschikbaar en up-to-date. U krijgt een financiële garantie van 99,9% beschikbaarheid.

Wilt u de stap zetten naar Office 365
maar u weet niet waar te starten?

Wilt u de stap zetten naar Office 365 maar u weet niet waar te starten? Wij staan klaar met advies en een pragmatische aanpak op maat van uw onderneming. Bij elk project bieden we een antwoord op uw businessuitdagingen en staan we tegelijk in voor de technische uitwerking.

 

Geïnteresseerd? Vraag nu een demo aan, ontdek alle mogelijkheden. We helpen u graag verder met al uw vragen.

Teams

Interactief teamwerk creëren

Met Microsoft Teams centraliseert u alle chatsessies of conversaties, vergaderingen, bestanden en apps van uw team op één plek, waar u ook bent. Alle mogelijkheden van Office 365 worden benut om een hub voor interactief teamwerk te creëren.

Waarom kiezen voor Teams?

Beveiliging en compliance

De veiligheid van Office 365 is primordiaal voor Microsoft; uw gegevens worden geëncrypteerd en u kunt altijd gebruik maken van meervoudige verificatie bij het inloggen. U krijgt uitgebreide ondersteuning  voor compliance-standaarden en eDiscovery of de beveiliging van de bestanden en berichten die opgeslagen werden.

 

Aanpasbaarheid en uitbreidbaarheid

Uw Teams-werkruimtes kunnen opgebouwd worden op maat van uw bedrijf, zodat uw team altijd de nodige apps en services bij de hand heeft om efficiënt te functioneren. U zet veelgebruikte bestanden en websites vast, zodat u ze onmiddellijk ter beschikking hebt en bouwt aangepaste integraties met bestaande bedrijfsprocessen via het ontwikkelaarsplatform van Teams.   

Verbeter uw onderlinge communicatie

 • Communiceer op het moment dat het nodig is en houd iedereen op de hoogte;
 • Blijf verbonden via chatberichten, gesprekken en vergaderingen met uw team en in privégesprekken of gesprekken in kleine groepen;
 • Plan en neem deel aan Skype- of Teams-vergaderingen met HD-video.
 • Deel uw bestanden, apps of desktop in onlinevergaderingen en check belangrijke momenten later nog via transcripties van opgenomen inhoud. 

Integratie met Office 365

Met Microsoft Teams hebt u direct toegang tot alles wat u nodig heeft vanuit Office 365. U beheert al uw conversations, bestanden en tools via één platform, waar elk teamlid toegang heeft tot alles wat hij nodig heeft vanuit Office 365: integratie van uw e-mail, documenten bewerken, personen of chats opzoeken. Teams is als platform gebaseerd op SharePoint en integreert naadloos met OneNote, Power BI en Planner.

Tobijn helpt bij de integratie van Microsoft Teams

 Past deze eventueel aan in functie van uw werking. U krijgt er alle voordelen bij.
Geïnteresseerd? Vraag nu een demo aan, ontdek alle mogelijkheden. We helpen u graag verder met al uw vragen.

SharePoint

Een eenvoudige manier kennis en documenten te delen

Op zoek naar een systeem voor intranet, content management, document management of workflow management? Eventueel als onderdeel van Microsoft Office 365? SharePoint is dé oplossing om op een eenvoudige manier kennis en documenten te delen binnen uw bedrijf en optimaal samen te werken: u bundelt alle informatie en kennis op één plek, u werkt gelijktijdig met meerdere collega’s aan hetzelfde document en u koppelt de data van dit platform met uw bestaande bedrijfssoftware en vice versa.

 

SharePoint is één van de meest complete platformen voor samenwerking met data, het delen van documenten en het verspreiden van informatie binnen en buiten de organisatie. Het is beschikbaar in verschillende versies, gaande van een as-a-services cloudproduct tot het hosten van een omgeving op eigen servers.

 

Waarom kiezen voor SharePoint?

Centralisatie

Alle data en kennis op één plaats

Search

Dankzij SharePoint krijgt alle kennis binnen uw bedrijf een centrale plek; bundel de informatie in handige rubrieken, bijvoorbeeld volgens afdeling of project, en ken er relevante tags aan toe, zo kan elke collega via een krachtige zoekfunctie heel snel de juiste informatie terugvinden;

Collaboratie (samenwerking)

SharePoint is een platform dat de samenwerking binnen uw organisatie bevordert, zo is het mogelijk om met SharePoint tegelijkertijd aan dezelfde documenten, presentaties of spreadsheets te werken; daarnaast is binnen SharePoint in één oogopslag te zien welke collega online is en kan er met één druk op de knop direct een chat gestart worden; 

Automatisatie

Verhoog de productiviteit door manuele processen te automatiseren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen; met de SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Nintex workflow, Microsoft Flow en PowerApps kunt u uitgebreide digitale ervaringen maken met formulieren, werkstromen en aangepaste apps voor elk apparaat;

Integratie

Integreer de data in SharePoint met bestaande bedrijfssoftware of externe systemen;

 

Delen

Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen voor meer en beter teamwork, om snel informatie te zoeken en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie;

Tobijn helpt u de juiste implementatie uit te werken

Onderhouden en indien nodig aan te passen op maat.

Geïnteresseerd? Neem contact op met ons. We helpen u graag verder met al uw vragen.

PowerApps

eenvoudig en zonder groot budget

Mobiele applicaties zijn niet meer weg te denken uit bedrijfsprocessen. Om ze te laten ontwikkelen, moet u als bedrijf over heel wat budget beschikken. Met Microsoft Power-apps is het nu echter mogelijk om heel snel, eenvoudig en zonder groot budget applicaties te ontwikkelen. Technische kennis hebt u daarbij niet nodig. In geen tijd hebt u een mobiele applicatie, die draait op alle smartphones in uw bedrijf of toegangkelijk is via uw SharePoint omgeving en in uw Teams.

Waarom PowerApps gebruiken?

Lage kostprijs

U hebt geen groot budget nodig

Tijdwinst

U realiseert uw mobiele applicatie volgens uw wensen op heel korte tijd

Innoveer sneller

Met PowerApps kunt u in enkele dagen, in plaats van in maanden, een app ontwikkelen; u speelt sneller in op allerlei uitdagingen binnen uw organisatie

Digitaliseren

Uw bedrijfsprocessen krijgen een boost met mobiele applicaties, die de zaken versnellen en automatiseren

Meteen naar Office 365 en Dynamics 365

PowerApps integreert volledig met Office 365 en Dynamics 365; ook gegevens die opgeslagen zitten in SharePoint Online kunt u beschikbaar maken in PowerApps, zo zorgt PowerApps voor een mobiele extensie van uw cloudtoepassingen in Office 365 en Dynamics 365

200+ Connectoren

Het PowerApps-platform biedt meer dan 200 beschikbare connectoren die u kunt koppelen aan populaire applicaties zoals Slack, Adobe, Gmail, … en ook naar uw lokale data.

Tobijn helpt bij de integratie van Microsoft Power-apps

Geïnteresseerd? Vraag nu een demo aan, leg een business case voor.

We helpen u graag verder met al uw vragen.

Microsoft Flow & Nintex Workflow

Uw bedrijfsprocessen te optimaliseren

Uw bedrijfsprocessen automatiseren? Dan zijn workflows een goed idee. Tobijn helpt u bij het uittekenen van verschillende workflows en de juiste aanpak voor alle mogelijke scenario’s. Voor de opbouw van uw systemen gebruiken we Microsoft Flow en Nintex workflow.

Microsoft Flow

Dit is de workflow-applicatie van Microsoft (Office 365) waarin geautomatiseerde werkstromen gemaakt en gekoppeld kunnen worden aan de verschillende Office 365-apps en -services voor het ontvangen van meldingen, synchroniseren van bestanden en verzamelen van gegevens.

 

PowerApps in combinatie met Microsoft Flow heeft volgende (bewezen economische) impact: 

 • 70% lagere ontwikkelingskost
 • 15% efficiëntere bedrijfsprocessen

Nintex Workflow

Met de technologie van Nintex Workflows kunt u op een gebruiksvriendelijke manier digitale processen opzetten en automatiseren. Nintex integreert gegevens en documenten uit verschillende bronnen om uw procedures vlotter en correcter te laten verlopen via een automatische workflow. 

Stroomlijn processen, win tijd

Als Nintex-partner heeft Tobijn de nodige know-how in huis om u te helpen uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.  U kunt bij ons ook terecht voor de aankoop van de Nintex-producten.

Geïnteresseerd? Vraag nu een demo aan, ontdek alle mogelijkheden. We helpen u graag verder met al uw vragen.

Forms/formulieren

Juiste formulieroplossingen

U wilt uw bedrijfsprocessen gebruiksvriendelijker maken door de juiste formulieroplossingen naadloos en op een slimme manier te integreren met uw workflows en SharePoint-lijsten of -bibliotheken? Tobijn maakt gebruik van Infopath, Nintex-forms, .NET, HTML, CSS en Javascript (jQuery) om formulieren op maat te ontwikkelen.

Valo Intranet

‘intranet-in-a-box’ oplossing

Met Valo krijgt u alle functionaliteit en verbeteringen voor gebruiksvriendelijkheid die in SharePoint ontbreken. Door het gestandaardiseerde en modulaire systeem flexibel aan te passen aan uw wensen en Corporate Identity, hebt u een ready-to-go intranet in handen en wordt de implementatietijd maximaal verkort.

Valo Digitale Werkplek maakt het organiseren van werk eenvoudiger en biedt een sociaal platform voor medewerkers. Het is het centrum van alle interne communicatie en teamwerk binnen de organisatie. Als Valo Intranet-partner is Tobijn ideaal geplaatst om uw Valo intranet uit te rollen, aan te passen aan uw noden en te onderhouden.

Functionaliteiten:

Valo Intranet biedt een rijk platform aan benodigdheden voor de communicatie binnen de organisatie

 • Publiceer nieuws
 • Sjablonen voor pagina’s
 • Hub voor evenementen
 • Surveys
 • Formulieren
 • Alerts voor nieuws
 • Zoeken
 • Vacatures
 • Blog voor medewerkers
 • Gepersonaliseerde snelkoppelingen
 • FAQ’s

Add-ons

 • Delve blogs
 • Social hub
 • Video’s
 • Personen zoeken
 • Admin toolpack en analyses
 • Meertalig

Geïnteresseerd? Vraag nu een demo aan, ontdek alle mogelijkheden. We helpen u graag verder met al uw vragen.